Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی از همه دستگاه ها خواست برای تامین سلامت مردم به کمک این فدراسیون بیایند تا هزینه های درمان در کشور کاهش پیدا کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی فدراسیون ورزشهای همگانی، افشین ملایی رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی که در مجمع انتخابات ریاست هیات همگانی یزد صحبت می کرد، با اشاره به اقداماتی که این فدراسیون در سال ۱۴۰۰ انجام داده، ابراز امیدواری کرد با حمایت وزارت ورزش و کمک نهادها و سازمان های مختلف در سال جدید قدم های بزرگی برای تامین سلامت مردم ایران برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ملایی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر این که در کلام و پیام های مسئولان نباید ناامیدی وجود داشته باشد، اظهار داشت: به عنوان مسئول ورزش همگانی و کسی که در بطن توسعه ورزش همگانی است و سابقه فعالیت در ورزش قهرمانی را هم دارد، از همه مسئولان و نهادها و وزارتخانه ها درخواست می کنم برای تامین سلامت مردم و رفع کم تحرکی در کشور به کمک فدراسیون ورزشهای همگانی بیایند. 

وی با بیان این که باید بپذیریم سلامت مردم و آمار ورزش کردن آنها در شرایط خوبی قرار ندارد، ادامه داد: آماری که از میزان ابتلای مردم به بیماری های غیرواگیر خصوصا دیابت منتشر شده نشان می دهد برخی از این بیماری ها افسارگسیخته شده اند و عزیزان پرتعدادی را از خانواده ایرانیان به کام مرگ می کشانند.

ملایی تاکید کرد: با وجود این که زیرساخت های خوبی در کشور وجود دارد اما چالش اصلی این است که باید نگاه ها به ورزش همگانی و ارزش این حوزه تغییر کند. ارزش یک مربی در حوزه ورزش قهرمانی بیشتر از ارزش یک مربی در حوزه ورزش همگانی است. این نگاه باید تغییر کند و بازبینی های اساسی باید صورت بگیرد. این وضعیت باید برعکس یا حداقل متعادل شود و ارزش یک مربی همگانی برابر با مربی فعال در ورزش قهرمانی شود. 

رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی با انتقاد از توجه بیش از اندازه مسئولان به ویژه صداوسیما به ورزش های قهرمانی گفت: اگر می خواهیم جامعه سالمی داشته باشیم باید ورزش همگانی در اولویت مسئولان و رسانه ها قرار گیرد. متاسفانه در سالهای گذشته بیشترین توجه و بیشترین بودجه در اختیار ورزش قهرمانی قرار گرفته است که این نگاه و این توجه باید برعکس یا متعادل شود چون مخاطبین این فدراسیون همه ایرانیان میباشند. 

ملایی با تاکید بر این که نسبت به سالهای گذشته گرایش مردم به ورزش کم شده و مردم از ورزش کردن دور شده اند گفت: اصلی ترین سوال ما از همه مسئولان و تصمیم گیرندگان این است که چرا مردم از ورزش دور شده اند؟ چرا مردم برای سلامت خودشان هم که شده ورزش نمی کنند و گرایشی به این سمت ندارند؟

وی ادامه داد: متاسفانه ورزش قهرمانی ۹۰ درصد توجهات و بودجه ورزش را به خود اختصاص داده و صداوسیما و رسانه ها هم اتفاقات این حوزه را در بوق و کرنا می کنند در حالی که ورزش همگانی که با سلامت مردم سروکار دارد، تنها مانده است. ما دشمن ورزش قهرمانی نیستیم اما آنجا که پای سلامت مردم در میان باشد همه باید احساس مسئولیت کنند.

ملایی ادامه داد: اگر الان هشدارهای لازم را می دهیم دلیلش این است که آمار ابتلا به بیماریهای غیرواگیر و مرگ و میر ناشی از این بیماری ها که سرمنشا آن کم تحرکی و چاقی است رو به افزایش گذاشته و زنگ خطر را برای سالهای آینده به صدا درآورده است. 

رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی ادامه داد: پرسش اساسی این که است که چطور فدراسیون ورزشهای همگانی که مسئول تامین سلامت حدود ۸۵ میلیون ایرانی است، باید سالانه ۵ میلیارد تومان بودجه داشته باشد اما یک باشگاه ورزش قهرمانی سالانه بالای ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه دارد؟ آیا این عدالت است؟ آیا با این شرایط فدراسیون همگانی به تنهایی می تواند سلامت مردم ایران را تامین کند؟ سلامت مردم باید دغدغه نظام جمهوری اسلامی باشد. 

ملایی با بیان این که در اجرای این مسئولیت خطیر احساس تنهایی می کند، خاطرنشان کرد: بسیار امید داشتم که در دولت آقای رئیسی به ورزش همگانی توجه شود و رویکرد گذشته تغییر کند اما تاکنون هیچ تغییری در روند گذشته صورت نگرفته است و ورزش همگانی همچنان جزو فدراسیون های درجه دو و سه است.

وی با اشاره به افزایش آمار کم تحرکی و چاقی در میان دانش آموزان، کودکان و بانوان هشدار لازم را به مسئولان داد و با به صدا درآوردن یک زنگ خطر بزرگ گفت: براساس پایش هایی که صورت گرفته ۶۴ درصد کم تحرکی و چاقی بانوان ایران در سال ۱۴۰۵ با توجه به روند آینده پژوهی به بیش از ۸۰ درصد خواهد رسید که این یک فاجعه ملی خواهد بود. در این شرایط چطور انتظار دارند که یک فدراسیون با ۵ میلیارد تومان هزینه به تنهایی از این فاجعه جلوگیری کند؟

ملایی با بیان این که سبک زندگی مردم باید تغییر کند، از مسئولان وزارت ورزش، شهرداری ها، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و همه بخش های مختلف درخواست کرد به کمک فدراسیون ورزشهای همگانی بیایند تا با یک هم افزایی ملی قدم های بزرگی برای تامین سلامت مردم برداشته شود.

رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی با تاکید بر این که این فدراسیون با اجرای طرح های ملی مختلف اجازه نداد کم تحرکی در دوران کرونا بیش از اندازه گسترش پیدا کند گفت: تا زمانی که یک موضوع در سطح اول کشور به اولویت تبدیل نشود، تلاش های ما نمی تواند به نتیجه مورد نظر برسد. 

ملایی با اشاره به بودجه ای که مجلس برای ورزش همگانی در نظر گرفته است گفت: اگر دغدغه همه مسئولان از جمله نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی تامین سلامت مردم و کاهش هزینه های درمان باشد متوجه خواهند شد که باید بیشتر از این به ورزش همگانی توجه کنند. با این وضعیت فدراسیون ورزشهای همگانی به تنهایی نمی تواند قدم های بزرگی بردارد. همه باید به کمک بیایند و به سهم خودشان برای تامین سلامت مردم قدم بردارند. 

رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی در پایان تاکید کرد: با همه محدودیت هایی که وجود دارد امسال را پرقدرت تر از قبل به پیش خواهیم رفت و ۱۲ طرح ملی مهم و تاثیرگذار را در حوزه ورزش همگانی اجرا می کنیم و تلاش خواهیم کرد به سهم خودمان و به اندازه قدرت و توانمان برای سلامت مردم قدم برداریم.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی برای تامین سلامت مردم ورزش قهرمانی ورزش همگانی بیماری ها کم تحرکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۰۰۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است

جمعی از نمایندگان مجلس عصر روز گذشته (۱۱ اردیبهشت ماه) در استودیو‌های پخش معاونت صدا (۹ دی) حاضر شدند. قائم مقام معاونت صدا و مدیران شبکه‌های رادیویی پاسخگوی سئوالات نمایندگان شدند.

مهدی آذرمکان، قائم مقام معاونت صدا و مدیر شبکه رادیویی ایران با بیان اینکه این معاونت ۱۸ شبکه رادیویی را مدیریت می‌کند، گفت: از این تعداد آوا، ترتیل، تلاوت و ورزش بانوان کانال رادیویی هستند و ۱۴ شبکه به صورت مستقل فعالیت دارند. شبکه‌های رادیویی به سه دسته عمومی، تخصصی و اختصاصی تقسیم می‌شوند.  

وی با تاکید بر این موضوع که معاونت صدا برای افزایش مخاطبان رادیو از همه ظرفیت‌ها بهره می‌برد، ادامه داد: رادیو همگام با پیشرفت روزافزون رسانه‌های جمعی با فراهم ساختن بستر‌های لازم برای نقش‌آفرینی مخاطبان، تعامل و ارتباطی پررنگ و دوسویه با شنوندگان خود در فضای مجازی ایجاد کرده است. همچنین شنوندگانی که برنامه‌ها را گوش ندادند می‌توانند از طریق نرم افزار تلفن همراه ایرانصدا برنامه‌ها را ذخیره و بشنوند. شبکه‌های رادیویی متناسب با ذائقه مخاطبان برنامه‌سازی می‌کنند تا پاسخگوی نیاز‌های شنوندگان باشند.

قائم مقام معاونت صدا عنوان کرد: یکی از وظایف ایرانصدا، تولید کتاب صوتی است که اخیرا ۱۵۰ کتاب صوتی تولید و رونمایی شده است. افرادی که فرصت مطالعه کتاب ندارند، می‌توانند از کتاب‌های صوتی بهره‌مند شوند.

آذرمکان در پاسخ به سوال یکی از نمایندگان که چطور مطالبات مردم پیگیری و در برنامه‌های رادیویی اعمال می‌شود، توضیح داد: مرکز تحقیقات صدا و سیما منبع مهمی برای ارزیابی برنامه هاست. ضمن اینکه سامانه تلفنی ۱۶۲، بازخورد مخاطبان را ثبت می‌کند. نظرات مردمی به مدیران شبکه‌ها و مدیران گروه ارسال می‌شود و مورد استفاده برنامه سازان قرار می‌گیرد.  

وی که مدیریت شبکه رادیویی ایران هم به عهده دارد با اشاره به این شبکه به عنوان قدیمی‌ترین رسانه ملی بیان کرد: رادیو ایران یکی از پرشنونده‌ترین شبکه هاست. این شبکه برنامه‌های متنوعی در حوزه‌هایی همچون سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و ... تولید و پخش می‌کند که اقبال مردم را به دنبال دارد.

آذرمکان در بخشی از صحبت هایش درباره برنامه "با ایرانیاران" توضیحاتی ارائه کرد که این برنامه تعامل بسیاری با مخاطبان دارد.

مطالبه گری دغدغه‌های مردم

وحید اسدی، مدیر شبکه رادیویی جوان با اشاره به این که شبکه رادیو جوان از سال ۱۳۷۶ تاسیس شده است، گفت: ۲۷ سالگی رادیو جوان را اسفندماه جشن گرفتیم و در طول این سال‌ها شنوندگان همیشه همراه شبکه بودند. رادیو جوان جزو پرشنونده‌ترین شبکه‌های رادیویی است. خط کمربندی شبکه، برنامه صبحگاهی است که شنوندگان بسیاری این برنامه را دنبال می‌کنند. هر برنامه صبحگاهی بیشتر از ۱۸ هزار پیامک دارد که دوستان برنامه ساز فرصت نمی‌کنند همه پیام‌ها را در برنامه بخوانند.

وی ادامه داد: مسئولان در برنامه «بلامانع» پاسخگوی مشکلات مردم هستند. برنامه پزشکی شبکه با عنوان «ساختمان پزشکان» پخش می‌شود که مردم در این برنامه مشکلات پزشکی را طرح کرده و به نوعی ویزیت رایگان خواهند شد. برنامه ورزشی این شبکه با نام «آفساید» روی آنتن می‌رود که جزو برنامه‌های پرشنونده است. برنامه تاریخی شبکه جوان به نام «عبور از تاریخ» به مدت ۱۱ سال با اجرای خسرو معتضد روی آنتن است. برنامه فرهنگی با عنوان «کافه رادیو» از شبکه رادیویی جوان پخش می‌شود و برنامه «پرچمدار» با کارآفرینان و نخبگان از سراسر کشور گفتگو می‌شود. «جوانی مجاز» هم برنامه عصرگاهی رادیو جوان است که شنوندگان بسیاری دارد.

پوشش زنده جلسات علنی مجلس

سید مرتضی کاظمی دینان، مدیر رادیو فرهنگ درباره پوشش زنده جلسات علنی مجلس گفت: ما تنها شبکه‌ای هستیم که تمام جلسات مجلس را به صورت زنده برای شنوندگان پخش می‌کنیم. طبق برنامه‌ریزی، قصد داریم فعالیت رادیو فرهنگ را در این حوزه گسترش دهیم و به غیر از پوشش زنده جلسات در این حوزه برنامه‌سازی داشته باشیم.  

وی در ادامه توضیحاتی پیرامون اهم رویکرد‌های رادیو فرهنگ ارائه و افزود: ما در حوزه عملکرد نهاد‌های فرهنگی، دغدغه‌های فرهنگی اجتماعی مردم را مطالبه می‌کنیم. تشریح جهاد تبیین و انعکاس پیشرفت‌های نظام در عرصه فرهنگ از دیگر فعالیت‌های رادیو فرهنگ است. برنامه‌هایی با مضامین ایثار، شهادت، مقاومت و ... از دیگر مواردی است که به جد در این شبکه دنبال می‌شود. همچنین در حوزه سبک زندگی ایرانی اسلامی ده‌ها برنامه تولید و روانه آنتن می‌شود.

رادیو سلامت؛ مرجع برای مخاطبان

نهضت باهنر مدیر رادیو سلامت با اشاره به اینکه شبکه سلامت، اولین شبکه تخصصی رادیوست که مخاطبان خودش را دارد، تاکید کرد: برنامه‌های رادیو سلامت برای مخاطبان عام و خاص تهیه می‌شود و همه برنامه‌ها پشتوانه تحقیقات گسترده‌ای دارند، زیرا رادیو سلامت برای مخاطبان مرجع است. ضمن اینکه مردم علاقه بسیاری به مباحث سلامت دارند و پیگیر هستند. رادیو سلامت امین مردم است و در قالب برنامه‌های مختلف در حوزه سلامت به مردم مشاوره می‌دهیم.

 مدیر رادیو سلامت ادامه داد: خوشبختانه سلامت جزو رادیو‌های پر مخاطب است. با وجود اینکه نسبت به دیگر شبکه ها، فرستنده‌های کمتری داشته، اما مخاطبان زیادی داریم. مردم همیشه همراه رادیو هستند و صدای سلامت را می‌شنوند.

علی اصغر احمدی، مدیر شبکه رادیویی ورزش با بیان این که ما سه دسته برنامه در رادیو ورزش داریم، گفت: برنامه‌های رادیو ورزش به سه دسته تقسیم می‌شوند؛ اطلاع رسانی، تحلیلی و تفریحی و سرگرمی. ضمن اینکه تنها رسانه‌ای هستیم که به ورزش بانوان به صورت تخصصی می‌پردازیم. جامعه هدف ما، حوزه ورزش بانوان و آقایان هستند. ضمن اینکه اتفاق خوب در رادیو ورزش، افتتاح کانال ورزش بانوان بود.

منصور قصری زاده، مدیر رادیو قرآن بیان کرد: ما در برنامه‌های رادیو قرآن از موسیقی استفاده نمی‌کنیم و تواشحی در فواصل برنامه‌ها روی آنتن می‌رود. برنامه‌های تولید شده پاسخگوی نیاز مخاطبان است و از کارشناسان برجسته قرآنی بهره می‌بریم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • ورزش باید مثل دارو تجویز شود
  • شهرداری همدان در جذب شهروندان به ورزش خلاقانه عمل کند
  • اجرای طرح ملی ورزش با مردم در خراسان جنوبی
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است