Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیما حسن‌زاده کارشناس ورزشی،از آن جا که اعلام شده بهترین راهکار برای قطع زنجیره ویروس کرونا، ماندن در خانه است، این مسئله باعث تغییر سبک زندگی ورزشکاران حرفه‌ای شده است.

به گزارش خبر گزاری برنا از اردبیل، نیما حسن‌زاده کارشناس ورزشیدر خصوص فعالیت های ورزشی در شرایط کروناو سبک زندگی ورزشکاران در این زمان گفت: فعالیت‌های روزانه و مستمر ورزشکارانی که قبل از کرونا برای المپیک و مسابقات انتخابی المپیک آماده می‌شدند، تحت تأثیر این ویروس قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در یک الی دو ماه اول قهرمانان ملی و حرفه‌ای به طبع تحت تأثیر شرایط کرونایی شده و در خانه ماندند و همین مسائل باعث شد که از سطح آمادگی ۸۰ الی ۱۰۰ درصد برای مسابقات دور بمانند، ادامه داد: ولی با روند تمرینات در خانه دیدیم که قهرمانان ملی همچون سایر اقشار جامعه به‌سوی ورزش در خانه روی آورند.

به گفته حسن‌زاده، قهرمانان ملی برای حفظ آمادگی جسمانی خود، تمریناتی همچون TRX ، تمرینات با کش، تمرینات هوازی و تمرینات با وزن بدن را شروع کردند.

وی اضافه کرد: حفظ آمادگی جسمانی در سطح قهرمانی برای ورزشکارانی که به‌صورت انفرادی تمرین می‌کردند یا رشته آنها توپی نبود حداقل به‌خوبی توانستند نسبت به ورزشکارانی که برای حفظ شرایط ایده‌آل مسابقه به تمرینات تیمی نیاز داشتند، عملکرد مطلوبی داشته باشند ولی در پایان تمرینات TRX، تمرینات با وزنه‌های خانگی و کش تمرینی از اولویت‌های حفظ آمادگی جسمانی خود در سطح فردی بود.

وی با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا باعث شد که ورزش حرفه‌ای و قهرمانی نه‌تنها در ایران بلکه در سطح جهانی تحت تأثیر قرار گیرد، ادامه داد: ورزش ایران علی‌الخصوص ورزش قهرمانی ایران با به تعویق افتادن المپیک و لیگ‌های برتر رشته‌های مختلف باعث عقب افتادن از شرایط حرفه‌ای و آمادگی مطلوب این رشته‌ها شد.

این کارشناس ورزشی اضافه کرد: پس از مدت کمی فعالان رشته‌های ورزشی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و تست‌گیری قبل مسابقات توانستند کمی به سطح مطلوب قبل از شیوع کرونا برگردند ولی ضرر اصلی را ورزش‌های همگانی در سطح شهرها و محلات متحمل شدند.

به گفته حسن‌زاده، خانه‌نشینی اکثر مردم و بسته بودن باشگاه‌های ورزشی تأثیر بسیار مخربی در کوتاه‌مدت بر روی افرادی گذاشت که ورزش را برای اوقات فراغت و تفریح دنبال می‌کردند و به همین علت، ورزش که یکی از ارکان اصلی تفریح و روحیه‌دهی افراد جامعه است به دلیل شیوع کرونا و صدالبته سو مدیریت وزارت ورزش و جوانان در عرصه ورزش‌های همگانی مغموم ماند.

این کارشناس ورزشی با بیان اینکه طبق آمار ۳۰ درصد افسردگی جامعه به سبب دوران کرونا افزایش‌یافته است، گفت: برای کم کردن تأثیرات مخرب کرونا حداقل در عرصه ورزش‌های همگانی، برگزاری پیاده‌روی‌های خانوادگی، جشنواره‌های کودکان، همایش دوچرخه‌سواری خانوادگی، تخصیص تخفیف برای خانواده‌ها جهت ثبت‌نام در باشگاه‌های ورزشی، برگزاری همایش ورزش‌های صبحگاهی در سطح محلات و از همه مهم‌تر ترویج فرهنگ نشاط اجتماعی با برگزاری رویدادهای متنوع در سطح شهر مؤثر خواهد بود.

به باور حسن‌زاده، برگزاری مسابقات مجازی در رشته‌هایی مانند شطرنج، رشته‌های رزمی که فن و تکنیک‌های نمایشی انجام می‌دهند و مسابقاتی که به‌صورت نه‌چندان حرفه‌ای در سطح چالش ورزش در خانه برگزار می‌شوند توانست بازخورد خوبی در انظار عمومی داشته باشد ولی رشته‌های که به‌صورت تیمی برگزار یا رشته‌هایی که برای برگزاری مسابقه به یک حریف مستقیم نیاز داشتند نتوانستند تأثیر خوبی در حفظ آمادگی ورزشکاران داشته باشند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اردبیل کارشناس ورزشی حفظ آمادگی حسن زاده حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۹۵۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش پهلوانان و باستانی کاران شهرضا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رییس هیات ورزش پهلوانی و کشتی زورخانه‌ای شهرضا گفت: به مناسبت روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای، ورزشکاران این رشته در زورخانه پوریای ولی شهرضا به انجام حرکات ورزش باستانی پرداختند.
محمدرضا حیدرپور افزود: قدمت ورزش زورخانه‌ای در شهرضا به سال ۱۲۲۰ برمی گردد و در حال حاضر ۲۲۰ ورزشکار در این رشته فعالیت می‌کنند که ۷۰ نفر از آنان نوجوانان و جوانان هستند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


حیدرپور گفت: کمبود زورخانه و فضای زورخانه‌ای مشکل اصلی ترویج و گسترش این ورزش در این شهرستان است که ساخت زورخانه‌های جدید به رفع آن کمک می‌کند.
محمدحسن رحیمی، رییس کانون بسیج ورزشکاران شهرستان شهرضا هم گفت: پهلوانان اصلی شهدا هستند و شهرستان شهرضا ۵۶ شهید ورزشکار تقدیم انقلاب و میهن اسلامی کرده است.

دیگر خبرها

  • تقویت زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا
  • زیرساخت‌های ورزشی شهر صدرا تقویت می‌شوند
  • همایش پهلوانان و باستانی کاران شهرضا
  • استقرار نمایندگی اداره ورزش و جوانان در شهر صدرا
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • به پرورش ورزشکار المپیکی بی‌توجهی کرده‌اند/ روال برگزاری مجامع انتخاباتی قطع شدنی نیست
  • نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش